FORTUNA

Android aplikácia

Live chat! Kliknite sem!
Máš správu! Kliknite sem!
Zabav sa s novými hrami od Apolla!

Zabav sa s novými hrami od Apolla!

Aj tento týždeň si pre teba Casino Fortuna nachystalo nový balíček hier, tentokrát je to 5 nových hier od Apolla! Pre milovníkov klasických automatov a ovocných symbolov tu máme Wild Fruits 27 a štýlovú Midnight Fruits 81 inšpirovanú žiarivými svetlami Vegas.

Ak máš rád skôr fantasy hry, určite oceníš pekné animácie a špeciálne symboly v Mad Mechanic Deluxe. Vychutnaj si čarovnú atmosféru industriálnej post-apokalyptickej atmosféry, bonusovú hru s voľnými zatočeniami, presúvajúce sa a expandujúce symboly Wild s násobičom výhier, vymieňanie a respiny valcov či funkciu gamble!

Nenechaj si uletieť ani hru Slot Birds, hru plnú neobyčajných operencov! Tie majú špeciálne schopnosti ako napríklad Wild symbol, ktorý sa rozmnoží na ďalšie pozície, Bonus symbol spúšťajúci až 30 voľných hier alebo Mystery symbol s náhodnými výhrami. Výherné kombinácie symbolov zmiznú a na ich miesta sa zosunú nové symboly s násobičom výhier.

V hre Blood potečie krv a to rozhodne nie je pre slabé povahy! Vyber sa na lov upírov do tajomnej Transylvánie a odmena ťa neminie. Si síce vyzbrojený len dreveným kolíkom a cesnakom, ale na Drakulu, ktorý vypláca 500-násobok stávky to postačí. K dosiahnutiu tvojej misie ti pomôže rozťahujúci sa symbol Wild a násobiče výhier.

Prebieha odosielanie tiketu...